mirë se vini

ëndrra që lindi në 1978,

ku transporti është kënaqësi dhe kreativitet

Pesë dekada, ku shpejtësia, cilësia, profesionalizmi, teknologjia moderne, parku vozitës bashkëkohorë, si dhe niveli i lartë i burimeve tona njerëzore, paraqesin ADN-në e kompanisë sonë. Bindshëm dhe me shumë meritë jemi më të mirët e rajonit.

Kontakt Center

Mob: +389 (0) 75 230 484

Orari i Punës

E hënë - Premte : 08:00-19:00

Lokacioni Jonë

Bibi Transport, R2133, Kumanovë, Republika e Maqedonisë së Veriut

SHËRBIMET TONA

TRANSPORT

Të gjitha llojet e transporteve nga Maqedonia e Veriut në drejtim të, lindjes, perëndimit dhe veriut të Evropës dhe Azisë

LOGJISTIKË

Menaxhim dhe organizim optimal për të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja, nga ose në vendin që e zgjidhni ju

PËR NE DHE PROFESIONALIZMIN TONË

Kompania Bibi Transport është themeluar në vitin 1978, si sipërmarrje e specializuar për organizimin të transportit ndërkombëtar të mallrave përmes trafikut tokësor.

0
TURNE TRANSPORTI
0
KM TË KALUARA
0
TONE TË BARTURA
0
KLIENTË TË KËNAQUR