www.bibitransport.com.mk | 1322 Romanovce, Kumanovo - Macedonia

 

Движење, брзина, и точност се нашата запазена марка. Сега веќе 25 години на македонскиот, балканскиот и европскиот пазар, сега веќе 25 години со успех нашата машинерија гази по европските патишта за потребите на нашите клиенти. Нашите врвни услуги , се причина да "Биби Транспорт" е лидер во македонскиот и европскиот пазар за шпедиција и логистика.

 • image01

  Максимални

  Капацитети

 • image02

  Брзина

  ...

 • image03

  Сигурност

  Коректност

 • Current
 • 1thumb01
 • 2thumb02
 • 3thumb03

Сега кога нашиот возен парк, има над 15 тешки товарни возила и големото меѓународно искуство, секогаш целта ја стигнуваме навреме и со голем флексибилитет. Логистиката е нашата специјална понуда. Високото професионално ниво, брзината , како и дирекната врска кон  on line базата на податоците на интернет овозможува брз и продуктивен контакт.

Ниските цени се причина плус да нé контактирате и да воспоставиме јако партнерство.

© 2007 Bibi Transport.
Сите права заштитени.
Design spin