www.bibitransport.com.mk | 1322 Romanovce, Kumanovo - Macedonia
македонски

 

Lëvizja, shpejtësia, korrektësia janë shenja mbrojtëse të organizatës sonë.
Tani më 25 vjet në tregun e Maqedonise, atij ballkanik dhe evropjan, tani më 25 vjet me sukses makineria jone shkel rrugët e Europës në shërbim të klientit.
Shërbimet tona të nivelit më të lartë,  kan berë, që "Bibi Transport" të jetë lider i shpedicionit dhe logjistikës në tregun e Maqedonisë dhe ate evropjan.

 • image01

  Kapacitete

  Maksimale

 • image02

  Shpejtësi

  Fleksibilitet

 • image03

  Siguri

  Korrektësi

 • Current
 • 1thumb01
 • 2thumb02
 • 3thumb03

Tani, kur disponojmë me mbi 15 kamione të tonazhit të ndryshem si dhe përvoja e madhe ndërkombëtare na bën që cakun ta arrijmë me kohe dhe me fleksibilitet të madh. Logjistika është njëra ndër ofertat tona speciale në menynë tonë.
Niveli i larte i profesionalizimit, shpëjtesia si dhe lidhja jone direkte në bazen e të dhënave në internet e cila mundëson që kontakti me ne të jetë shume i shpejte dhe produktiv.

Çmimet e arsyshme, janë një argument më shumë, të na kontaktoni dhe te fillojmë një partneritet të menjëhershëm dhe të qëndrueshëm.

© 2007 Bibi Transport.
Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Design spin